Статии

Защо храната с пръсти е най-подходяща за вашето парти?

храна за парти
17.03.2022 г.
Партитата са  нещо хубаво. Те не само ви позволяват да се отпуснете и да се забавлявате, но и са идеалната възможност да създадете скъпи спомени със семейството и приятелите си. Въпреки това, когато вие сте отговорни за планирането, нещата могат да станат стресиращи. Това е особено валидно, когато става въпрос за избор на храна. За да има най-малко проблеми, препоръчваме да изберете храни, които можете да хапвате с ръце и с пръсти, без излишен стрес, прибори и маниери.


Не се изискват прибори

Когато сте на парти, искате да сте на крака и да се смесвате с гостите. Нямате нито време, нито търпение да бъркате с вилици и ножове. Преносимостта на храните с пръсти ги прави толкова добри възможности за партита. Гостите могат да си вземат храна с лекота и дори да не се замислят за нея. Това им позволява да се възползват от това, за което наистина са предназначени партитата, и просто да се забавляват.


По-голямо разнообразие

Когато се приготвят големи семейни ястия, може да е трудно да се създаде разнообразие от възможности за избор. Например, ако приготвяте ястие с паста, е непрактично да направите няколко малки разновидности. В тези ситуации блестят храните с пръсти. Тъй като те са малки и лесни за приготвяне на порции, е напълно логично да имате няколко разновидности от едно и също нещо. Независимо дали става въпрос за крилца или мини сандвичи, е много лесно да се осигурят няколко варианта на една и съща храна за пръсти.Тук е мястото да ви кажем, че вече можете да поръчате и коно пици за вашето парти- те са вкусни, разнообразни и се държат само с една ръка, нямате нужда от чиния, нож или вилица. Най- голямото предимство е, че можете да ги поръчате и те да бъдат доставени на време за вашето парти, а това наистина ще ви улесни, защото няма нужда да прекарвате часове преди това в кухнята. Освен това, както споменахме и по-горе, различните вкусове ще задоволят вкуса на всеки гост.  


По-малко отпадъци

Без чинии и прибори храната с пръсти свежда до минимум общите отпадъци, което е от полза за околната среда и за вашия портфейл. И тъй като гостите могат да дойдат и да си вземат повече в свободното време, вероятността да вземат повече храна, отколкото могат да изядат, е по-малка. Това в крайна сметка може да доведе до по-отговорно потребление на храна и по-малко храна в боклука.
 

Решението

Искате ли да имате най-добрия избор на храна за пръсти за вашето парти? Искате ли най-добрата коно пица, която можете да поръчате, ако живеете в София - тогава ние Muzzetti ще се погрижим за вас и гостите ви. С менюто за коно пици, пълно с вкусни възможности, ще ви помогнем да организирате незабравимо парти. Свържете се с нас на 0878347814.


 
Отзиви

Клиентите за нас

Заповядайте в Муцети на ул Позитано 34 и споделете Вашето мнение. Ето какво споделят нашите клиенти.
Severina Miteva
 
Gemütlich mit nettem Personal! Das Essen wird mit ausgewählten Produkten vor Ort vorbereitet! Idealle Mahlzeit für zwischendurch/zum Mittagessen. Sehr gutes Preis-Leistungverhältnis!
Жана Пехливанска
 
Страхотно местенце - още с влизането усещаш аромата на нещо вкусно. Пробвахме коно пиците и пастата с доматен сос. Много ни харесаха. Пиците определено са подходящи за деца - лесно се държат и не изпадат. Имат и места за сядане отвън, в района няма много подобни места с маси на открито. Препоръчвам!
Teodor Malinov
 
Страхотна храна и вежливи и точни хора!
Rosen Belnikolov
 
Great place with grate staff. The food is tasty and really good quality. You can’t make a mistake coming here!
Joana Metanova
 
Страхотно място ! С много различно приготвена паста и пица ,много вкусни ! Ще посетя отново, в най-близко бъдеще! Препоръчвам
Bongo
 
Пастата беше много вкусна. Препоръчвам рецептата с доматения сос и кюфтенцата. Децата ядоха коно пици - много го харесаха и се забавляваха.
Adelina PM
 
The most tasty fresh pasta I've tried recently! And the cono pizza, definetly do not miss that!
Aleksey Divarov
 
The place is really cozy. It serves something I haven't tried anywhere else - a Cone Pizza. This is a wrap of a pizza and it was very tasty and well baked (I was wondering if everything will be baked ;-) ). No need to comment on the Pasta as it was fresh (awesome).