Статии

Градски стил пици за забързани работохолици

коно пица муцети
10.03.2022 г.
Залагате на здравословни рецепти, взимате кейл и киноа от магазина за хранителни стоки, купувате различни уреди за здравословно готвене. Но след това плановете се объркват. Захващате се с огромен работен проект, грижите се за болни деца или родители или прекарвате целия ден в обикаляне по задачи. Каквато и да е причината, животът често не ни оставя време и енергия за приготвяне на храна. Така че имате нужда да хапнете нещо набързо и в движение, но все пак ви се иска да намерите вкусна и питателна храна, която няма да ви накара да се чувствате поддути и недоволни.

Вече има ресторанти, които  предлагат по-леки ястия в менютата си, често с упоменати  брой калории.

Храненето в заведения за бързо хранене не означава, че трябва да похапвате мазен чийзбургер и солени пържени картофи. В днешно време все повече заведения за бързо хранене предлагат по-здравословни продукти. 

Разумните варианти за бързо и лесно хранене са местата, където имате по-голям контрол върху това какво влиза в поръчката ви. В магазин за сандвичи е лесно да направите здравословни промени, като например да няма майонеза, да има допълнителни зеленчуци и пълнозърнест хляб. (Освен това често предлагат и салати и супи.) Интернационалните заведения за хранене, които предлагат купички, вегетариански варианти или плочи с месо и зеленчуци на скара, също са добри залози.

Сега вече има още един вариант за вкусен обяд, дори когато бързате за поредната задача и нямате време да седнете в ресторант и да се нахраните на спокойствие и той е коно пицата. Много от вас ще кажат, че пицата е неудобна за хапване, когато човек е в движение и бърза, защото сосовете или плънката могат да се “изсипят” върху дрехите им, а това да им създаде допълнителни главоболия. Бързаме да ви успокоим, че такава опасност няма, когато говорим за коно пица, защото това всъщност е пица, чиято плънка и сосове са “прибрани” във фуния от хрупкаво тесто за пица.

Именно формата на коно пицата я прави толкова подходяща за бързащите, работещи градски хора, чието време е разчетено до минута и не разполагат с много свободно такова, за да хапват в ресторант. И въпреки, че коно пицата може да се причисли към така наречената street food, тя не отстъпва по вкусови качества на пицата, която консумирате в ресторант.

Вариантите и вкусовете и също са разнообразни, така че всеки може да открие своя любим. Можете да избирате между коно пици с месо: бекон, шунка и пиле, или вегетарианските варианти със спанак или с броколи.

Интересна част от менюто на коно пиците е и десерта, който представлява фуния от хрупкаво тесто, изпълнена с любимия шоколад и свежестта на ягодите.

С такава гама от удобни варианти за хранене - и с информацията, която ви е необходима, за да правите умни и здравословни за сърцето избори - можете да се чувствате добре по отношение на това, което ядете, дори когато животът е натоварен.

Заповядайте в Муцети на ул Позизтано 34 и попитайте за коно пица.
 
Отзиви

Клиентите за нас

Заповядайте в Муцети на ул Позитано 34 и споделете Вашето мнение. Ето какво споделят нашите клиенти.
Severina Miteva
 
Gemütlich mit nettem Personal! Das Essen wird mit ausgewählten Produkten vor Ort vorbereitet! Idealle Mahlzeit für zwischendurch/zum Mittagessen. Sehr gutes Preis-Leistungverhältnis!
Жана Пехливанска
 
Страхотно местенце - още с влизането усещаш аромата на нещо вкусно. Пробвахме коно пиците и пастата с доматен сос. Много ни харесаха. Пиците определено са подходящи за деца - лесно се държат и не изпадат. Имат и места за сядане отвън, в района няма много подобни места с маси на открито. Препоръчвам!
Teodor Malinov
 
Страхотна храна и вежливи и точни хора!
Rosen Belnikolov
 
Great place with grate staff. The food is tasty and really good quality. You can’t make a mistake coming here!
Joana Metanova
 
Страхотно място ! С много различно приготвена паста и пица ,много вкусни ! Ще посетя отново, в най-близко бъдеще! Препоръчвам
Bongo
 
Пастата беше много вкусна. Препоръчвам рецептата с доматения сос и кюфтенцата. Децата ядоха коно пици - много го харесаха и се забавляваха.
Adelina PM
 
The most tasty fresh pasta I've tried recently! And the cono pizza, definetly do not miss that!
Aleksey Divarov
 
The place is really cozy. It serves something I haven't tried anywhere else - a Cone Pizza. This is a wrap of a pizza and it was very tasty and well baked (I was wondering if everything will be baked ;-) ). No need to comment on the Pasta as it was fresh (awesome).